Auto huren op Eindhoven Airport // vergelijken en prijzen

Op Eindhoven Airport kun je ook een auto huren. De vier bedrijven die op het vliegveld zijn gevestigd zijn Avis, Hertz, Sixt en Europcar. Dit zijn vier gerenommeerde autoverhuurbedrijven, met een stevige voet op andere luchthavens, groot of klein, in Europa. Het voordeel is dus, als je vaker auto’s huurt, dat je mee kunt doen met de loyaliteitsprogramma’s van deze bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld korting krijgen op de volgende auto die je huurt. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je dit bij hetzelfde bedrijf (of in sommige gevallen bij een van de partners waarmee ze samenwerken).

logosc-95x77Autoverhuur op Eindhoven Airport

Auto huren in Eindhoven? Via Sunny Cars autohuur huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden.

Een auto huren kan dus zo goedkoop als je het zelf wilt. Wat vaak ook nog wel is gebeurt, is het krijgen van een gratis upgrade. Je huurt natuurlijk per klasse auto, maar het kan gebeuren dat die klasse even ‘uitverkocht’ is. Wat de bedrijven dan vaak doen, is het uitlenen van een betere klasse auto voor de prijs waarvoor je hebt betaald. Zo krijg je pas echt waar voor je geld. Dit gebeurt overigens bijna alleen maar in het hoogseizoen, als het echt druk is.