Boeing 787 Dreamliner komt naar Eindhoven!

De Dreamliner Boeing 787 van Arkefly komt naar Eindhoven Airport! Het zijn de eerste long-haul bestemmingen voor het tweede vliegveld van Nederland. Het is tevens de eerste inzet van de Dreamliner in Nederland buiten Schiphol. Het ultramoderne Boeing toestel zal ingezet worden op routes naar Curaçao en Aruba.

Dreamliner vliegt vanaf 1 november vanaf Eindhoven Airport

De Dreamliner is niet alleen veel zuiniger, het heeft ook een revolutionair ontwerp. Dit is ook binnenin het vliegtuig te merken. De cabine is stiller, je hoort de motoren minder. Verder is de druk in de cabine iets hoger dan normaal, waardoor je frisser het toestel uit komt. De verlichting ziet er bovendien ook heel futuristisch uit. Dit zorgt er wel voor dat het allemaal wat rustiger oogt.

Op woensdag en op zondag gaat er dus nu gevlogen worden op de nieuwe route naar Curaçao en Aruba. Vanaf 1 november 2015 begint de operatie. Goed nieuws voor vliegveld Eindhoven. Volgens Arke is bij het begin van de long-haul dienst op een regionaal vliegveld gekozen voor Eindhoven vanwege de gunstige ligging en de toename van passagiers de afgelopen jaren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.