Eindhoven Airport hotels

Er zijn in de buurt van Eindhoven Airport een aantal goede hotels te vinden. De vier dichtst bijzijnde, goedkoopste en beste hotels staan hieronder uitgewerkt. Wil je een hotel boeken, gebruik dan de zoekfunctie van booking.com hieronder. Booking.com heeft een laagsteprijsgarantie, dus je vindt altijd het beste hotel voor de beste prijs!

  • De Tulip Inn Eindhoven Airport Hotel is het hotel dat het dichtste bij ligt van alle hotels. In alle ruimtes is gratis WiFi, het hotel ligt op een bedrijventerrein (Flight Forum) wat aan de luchthaven ligt. Het hotel biedt bovendien een 24 uurs receptie, en het is letterlijk aan de terminal gebouwd. Het is een gloednieuw gebouw, opgeleverd in juni 2013. Uit meer dan 1500 waarderingen scoort het hotel een 8,4.

Het Tulip Inn hotel is het enige hotel dat echt dichtbij Eindhoven Airport ligt. Het is namelijk letterlijk bovenop de terminal gebouwd. De andere hotels op deze pagina liggen op 1,5 tot 7 kilometer afstand. Een airport shuttle is vaak wel geregeld.

Overige Eindhoven Airport hotels

  • Op 1,5 kilometer afstand van vliegveld Eindhoven ligt Novotel Eindhoven. Dit hotel beschikt over een buitenzwembad en ook over gratis WiFi in het hele hotel. Het hotel is onderdeel van Accorhotels, (waaronder ook Ibis en Mercure) je kunt dus punten sparen die je in de andere hotels kunt uitgeven. Uit 555 waarderingen scoort het hotel een 8,2.
  • Ten noorden van het vliegveld ligt het dorpje Best. Het NH Best hotel staat in Best. De afstand tot Eindhoven Airport is 5 kilometer. Er is gratis parkeermogelijkheid, gratis WiFi, en er is mogelijkheid tot tennissen of golfen. Verder is er een 24 uurs receptie in dit landelijke hotel. Het hotel heeft 342 waarderingen waarvan het gemiddelde cijfer een 7,7 is.
  • Veldhoven ligt ten zuiden van Eindhoven Airport. In Veldhoven ligt het Campanile Hotel. Dit is weer meer een echt eindhoven airport hotel, veel vliegveld reizigers overnachten hier.Gratis WiFi en gratis parkeren. Op 10 minuten rijden (7km) van Eindhoven Airport is dit hotel het meest gericht op budget reizigers. Als je bijvoorbeeld met het gezin €150 bespaart als je op zondagochtend (05:00) vertrekt, kun je het beste hier de nacht doorbrengen. Uit 595 waarderingen scoort het hotel een 7,3. Verder is er een fitnesscentrum naast het hotel.

Bij dit hotel is het mogelijk om (bij een overnachting) een shuttle te krijgen naar het vliegveld, om vervolgens de auto op het parkeerterrein te laten staan. Dit scheelt natuurlijk parkeerkosten die je anders bij het vliegveld zou betalen.