Winkels & faciliteiten op de luchthaven Eindhoven // overzicht

Eindhoven Airport biedt op de luchthaven een ruim aanbod aan winkels, eet en drinkgelegenheden en andere faciliteiten. Alle medewerkers van het vliegveld zetten zich iedere dag weer in om de passagier de beste ervaring te kunnen bieden! Hierdoor ervaren de meeste passagiers Eindhoven Airport ook als een volwaardig vliegveld!

Eten en drinken op de luchthaven

Er zijn een aantal drink en eetgelegenheid op de luchthaven. Er is een bar, een Starbucks en een restaurant op Eindhoven Airport. In de Tulip Inn is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een ontbijt te krijgen. Verder is er ook Upstairs. Dat is een gezellige bar met een overzicht op de terminal waar je iets kleins kunt eten of drinken. Het a la carte restaurant op de luchthaven is Farm Food + Drinks. De nadruk ligt bij dit restaurant op pure en authentieke producten.

Winkels

In de nieuwe terminal zitten veel winkels. Mode, boekhandels en een Albert Heijn. De terminal is niet achter de douane, iedereen kan hier gewoon naar binnen (en naar buiten).

  • I Am, de damesmodezaak van het vliegveld. Juwelen en kleding tegen een betaalbare prijs.
  • BTO. Before Take Off is een mode en reiswinkel. Laptoptas vergeten? Of gewoon een lekker geurtje kopen?
  • Aviflora, een winkel met allerlei Nederlandse producten en natuurlijk bloemen! Dé hello goodbye winkel!
  • AKO. De enige boekhandel op de luchthaven. Leesvoer voor in het vliegtuig vergeten? Geen probleem!
  • AH to Go. De Albert Heijn to Go spreekt voor zich.
  • B&S Shop Fly. De tax free winkel achter de douane, met allerlei duty free artikelen!
  • Victoria’s Secret. Dé lingeriewinkel en een van de eerste in Nederland.

Overnachting

Vlucht vertraagd, of liever de nacht voor de vlucht doorbrengen op de luchthaven? Dan is er het Tulip Inn Hotel Eindhoven Airport. Het hotel dat letterlijk bovenop de terminal staat heeft meer dan 120 kamers.

Informatie en andere faciliteiten

Er zijn een aantal servicebalies op het vliegveld. Wil je meer informatie over een bepaalde vlucht, of zoek je bijvoorbeeld gevonden voorwerpen? Daar zijn een aantal informatiebalies voor.

Verder is er op de luchthaven WiFi. Genoeg faciliteiten voor autoverhuur, kun je geld wisselen, zijn er bagagekluizen, babyverzorging mogelijkheden, kun je nog even snel een pasfoto of zelfs visitekaartjes maken en is er zelfs een vestiging van Traveldoctor. Hier kun je reisinformatie aanvragen of een vaccin nemen. Het is echter beter om dit 6 tot 8 weken van tevoren te doen.

Ook is er een business centre op de luchthaven. Deze bevindt zich op de eerste verdieping.